Цибулиння з 1 кг цибулі залити 1 л води і довести до кипіння, всипати 4-5 ложок солі і дати покипіти ще 15 хв.
У соляно-цибулевий розчин покласти шматки сала (найкраще підчеревину).
Варити 25-30 хв. після закипання.
Вимкнути вогонь, дати салу схолонути в розсолі.
Холодне сало натерти сумішшю часнику та спецій.
Перед подачею охолодити і порізати.
У соляно-цибулевий розчин покласти шматки сала (найкраще підчеревину).
Варити 25-30 хв. після закипання.
Вимкнути вогонь, дати салу схолонути в розсолі.
Холодне сало натерти сумішшю часнику та спецій.
Перед подачею охолодити і порізати.
No hay comentarios:
Publicar un comentario