sábado, 31 de octubre de 2015

Сало по-закарпатськи

Сало по-закарпатськи
Сало порізати сало на шматки 7х15 см.
Добре обваляти кожен шматочок в солі і поставити в холод на 4 доби.
Зішкрябати всю сіль ножем, повторити процес з новою сіллю і знову витримати 4 доби. 
Повторити процедуру ще декілька разів.
Через три тижні знову видалити всю сіль і натерти шматки сала з усіх боків сумішшю подрібненого часнику, чорного перцю та паприки (1х1х1).
Загорнути сало в харчову фольгу і покласти у холодильник. Через добу сало можна споживати.
Для любителів гостренького рекомендується до паприки додати 1 ч. ложку гострого червоного перцю.

No hay comentarios:

Publicar un comentario